Sobre l’empresa

SQD S.L. es part del consorci Grupa Inwest

Grupa Inwest és una promotora inmobiliaria experimentada que opera des de fa més de 25 anys a la construcció residencial i comercial. Aquest grup també és productor de materials prefabricats subministrats als mercats escandinau i alemany. Grupa Inwest té una àmplia experiència en la construcció d’habitatges i actualment es troba entre les 10 promotores més grans de Polònia.

Sitges Quality Developments S.L. funciona des de 2018 al territori espanyol i continua les activitats de HM Inwest S.A., operant sota la marca conjunta GRUPA INWEST.

L’entitat principal del consorci, HM Inwest S.A., és una empresa que cotitza a la Borsa de Varsòvia. Per obtenir més informació, consulta: https://en.grupainwest.pl/

Vilanova i la Geltrú

és la capital de la comarca del Garraf, situada entre aeroports internacionals, a 30 km de l’aeroport de BArcelona- El Prat i 50 km de l’aeroport de Reus (Tarragona). Està perfectament comunicada per la xarxa europea d’autopistes que permet arribar a Barcelona en 30 i Tarragona en 45 minuts amb cotxe.

És una ciutat ideal per viure, per la seva qualitat de vida i el seu potencial socio-econòmic. Alberga un port esportiu de renom i 7 quilòmetres de costa i platges, cosa que la converteix en l’enclavament ideal per gaudir de la Mediterrània. Té una realitat econòmica diversa tant pel seu comerç, indústria, turisme, oferta educativa i serveis.

EL Prat, Barcelona

Reus, Tarragona

Barcelona / Tarragona

Barcelona / Tarragona

Sitges Quality Developments presenta la nova exclusiva promoció d’habitatges a Vilanova i la Geltrú.

Un complex residencial consisteix a les unitats de 2 a 4 habitacions, amb terrasses i balcons, plantes baixes amb jardíns i els dúplex amb grans terrasses.

El projecte compta amb una zona comunitària amb piscina i pàrquing subterrani.

El Residencial Tennis es caracteritza pels seus excel·lents qualitats dels seus acabats i sistema de climatització & A.C.S. (tant a saló com a dormitoris) mitjançant aerotèrmia, energia renovable. És per això que aquesta promoció es converteix en un residencial que aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica.

Ametllers Vilanova Homes es un nou edifici que integra la nova promoció d’habitatges d’SQ Developments, a la ciutat barcelonesa de Vilanova i la Geltrú, a ple centre amb assortiment de tot tipus de serveis i comoditats essencials i en perfecta harmonia amb la vida i el dinamisme vilanoví.

 L’edifici Ametllers Homes de tant sols 8 veïns ha sigut projectat per donar resposta a les teves necessitats i proporcionar-te tot el que esperes poder trobar a la teva nova llar i a l’abast de tothom.

Els seus habitatges de  nova construcció s’ofereixen amb 1 i 2 dormitoris, piscina comunitària, garatge, traster en alguns casos i zona comú. 

Per la seva excel·lent ubicació tindràs al teu abast una gran varietat de comerços, establiments i alternatives d’oci així com una amplia xarxa de carreteres i transport públic que et permetrà estar comunicat amb Barcelona.

El edificio Ametllers Homes de tan solo 8 vecinos ha sido proyectado para dar respuesta a tus necesidades y proporcionarte todo lo que esperas poder encontrar en tu nuevo hogar y al alcance de todo

Casernes és una exclusiva i funcional promoció d’obra nova, cèntrica, ubicada a prop de la Plaça de les Casernes i a poca distància de la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú.

Casernes és el següent projecte de la promotora SQD, després de la reeixida Oasis I, actualment en construcció.

Com és habitual als nostres projectes, utilitzem materials d’alta qualitat i tots els detalls estan cuidats al màxim.

El projecte Casernes ofereix 40 habitatges de 1, 2 i 3 habitacions amb còmodes balcons i amplis patis privats a la planta baixa. Compte també amb planta de pàrquing subterrani per a 40 cotxes.

L’esplèndida zona comunitària consta amb solàrium i piscina, tots dos situats al terrat.

Oasis Vilanova és una exclusiva i espectacular promoció d’obra nova situada al cor de Vilanova i la Geltrú i a poca distància de la Rambla Principal, on el carrer Unió i el carrer Sant Cristòfol s’uneixen per donar lloc a aquest complex residencial únic. Està dissenyat per l’arquitecte català Sergio Juarez, que juntament amb el seu equip ha aconseguit un resultat sense igual. La promoció ofereix 29 habitatges d’1, 2, 3 i 4 dormitoris distribuïts en 2 edificis i dos locals comercials als baixos.

Totes les propietats tenen una distribució excel·lent i sobretot funcional, amb una superfície útil entre 40 m² i 100 m². Compten amb acabats i materials d’alta qualitat i tots els detalls estan cuidats al màxim.
Hi-ha la possibilitat d’aparcament per a cotxes i motos,
A banda d’una zona comunitària amb piscina i jardí, tots els habitatges disposen de terrasses o balcons.

CONTACTIN

OFICINA DE VENDES

Carrer Unió 69, bajos A
08800 VILANOVA I LA GELTRU

 

Polònia:

+48 22 616 31 94

  CONTACTIN

  OFICINA DE VENDES

  Carrer Unió 69, bajos A
  08800 VILANOVA I LA GELTRU

   

  Polònia:

  +48 22 616 31 94

   CONTACTIN

   OFICINA DE VENDES

   Carrer Unió 69, bajos A
   08800 VILANOVA I LA GELTRU

    

   Polònia:

   +48 22 616 31 94